Joga retreat
Yoga Retreat

Jesenje Joga i Zvučno putovanje sa Gongom na Jandali

Jesen je vreme kada se okrecemo sebi, ulazimo u novi ciklus i pripremamo za nova ucenja i planove.

Ove jeseni 12-14. novembra smo za vas organizovali jedan holisticki vikend gde cete kroz Hatha jogu, Kundalini jogu i meditaciju raditi na svom telu, umu, energetskim potencijalima uz isceljujuce zvuke Gonga sa majstorima svog zanata.

Mesto desavanja je na manje od sat vremena vožnje od Beograda i Novog Sada na prelepom imanju Jandala

Ko vas tamo ceka?

Irena Mrakic– Sertifikovani instruktor Hatha joge i Reiki master

Danica Cvetkovic – prvi KRI sertifikovani ucitelj Kundalini joge kod nas i Gong master

Anika Petrovic – LICENCIRANI PRAKTIČAR ZA ZVUČNU MASAŽU I GONG

Sta vas tamo sve ocekuje?

-Jutarnji i vecernji casovi Hatha joge, joga nidra i meditacija (Irena Mrakic)

-Cas Kundalini Joge sa zvucnom gong kupkom (Danica Cvetkovic)

-Gong kupka (Anika Petrovic)

-Smestaj na imanju obuhvata dva nocenja i pun pansion sa vegeterijanskim ili veganskim obrocima po zelji.

-Prirodni sokovi i kvalitetni cajevi raznih vrsta

-Na imanju cete uzivati u dobrobitima saune i hot tub-a.

-Imanje ce biti rezervisano samo za nas tako da vas ocekuje druzenje samo sa ljudima dobrih vibracija i zajednickih interesovanja.

Cena ovog putovanja je 220 Eur za rezervacije do 30.10.2021. Nakon toga je puna cena 250 Eur. Rezervaciju ostvarujete uplatom depozita.

Broj mesta je ogranicen.

U cenu nije uracunat prevoz.

Postoji mogucnost dolaska samo na Cas Kundalini joge sa gong kupkom-Danica Cvetkovic u subotu 13.11. u 18h (trajanje 2h) i na Gong kupku sa Anikom u nedelju 14.11. u 12h (trajanje 1h)

Za informacije i rezervacije pisite na mail retreat@yoga-treat.rs ili irena.mrakic@gmail.com

Nikola Tesla je rekao: “Ako želite da otkrijete tajne univerzuma, razmišljajte o njima kao o energiji, frekvenciji i vibraciji.”

Gong se smatra jednim od isceljujućijih instrumenata u vibracionoj medicini, koji na veoma suptilan način deluje zvukom. Zvuk daje podsticaj, inicijativu za povratak u harmoniju. Kada se zvuci krecu kroz fizicko i energetsko telo ono aktivira secanje na to da je ljudsko bice kreirano da bude u harmoniji. Ljudsko telo sadrzi gotovo 80 posto vode. Voda je odlican zvucni i vibracioni provodnik koja je nosilac secanja, voda se poistovecuje sa zivotom, emocijama. Zvuk takodje utiče na hemijske procese koji se odvijaju u nama, pogotovo na emocije. Gong meditacija, Gong kupka koristi vibracije zvuka da nas relaxira, otkloni stres, dovede u duboko stanje mira.

Podstiče promene, prepuštanje ka suptilnim sferama i otpuštanje potisnutih nesvesnih osećanja.

Gong deluje kao pojačivač zvuka, sve se intenzivnije doživljava, daje mogućnosti upliva novog, podstiče sve čemu se da pažnja energija. Gong odašilje buket tonova i nadtonova koji imaju efekat brzog opuštanja. Osecaj dubine, ritma srca, centriranosti, do osecaja povezanosti sa svime postojecim su neki od prozivljenih.

Zvučna kupka Gongom traje sat vremena. Potrebno je zauzeti udoban sedeći ili ležeći položaj i zatvorenih očiju se prepustiti blagotvornom uticaju vibracija. Osećaj koji se opisuje posle zvučnih kupki je jedinstven za svaku osobu.

Imanje Jandala se nalazi na uzvišenju iznad Dunava između dva napuštena kamenoloma, prekoputa Krčedinske ade. Lako je dostupno, nalazi se u mestu Krčedin, na manje od sat vremena vožnje od Beograda i Novog Sada.

Priroda, tradicija i udobnost koju imanje nudi, kao i intimna atmosfera, omogućavaju potpuno i nesvakidašnje uživanje.

Za potpuni užitak na centralnom delu imanja na raspolaganju su sauna, bajkoviti spoljašnji tuš i hot tub, koji se može koristiti u svim vremenskim uslovima.

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *