Irena Mrakic Joga

About this site and me

Irena Mrakić Joga instruktor

Instruktor sam Hatha Yoge. Školu joge sam završila u klasi Dragana Lončara (Vidya yoga škola). Pored Joge, koja je moja velika ljubav, imam i diplomu Reiki master terapeuta.

Raspored casova joge na Novom Beogradu i Vracaru pogledajte ovde

Na ovom sajtu ću sa vama podeliti sve što je meni interesantno iz sveta joge, ajurvede, energetskog rada, zdrave ishrane….

Potrudiću se da za vas organizujem Joga putovanja na kojima ćemo se zajedno relaksirati, uživati u prirodi i učiti nešto novo.

Ukoliko zelite da uvrstite jogu kao redovnu praksu u Vasoj firmi ili da se rekreirate i edukujete na team buildingu stojim vam na raspolaganju za konsultacije i saradnju. 

Za sva pitanja možete me kontaktirati putem maila: irena.mrakic@gmail.com

Ne zaboravite da se igrate. Tako ćete uvek ostati mladi duhom a i telom. Deca su savitljiva, njihova tela se lako pokreću. Starenjem se stežete, i ta stegnutost okružuje nerve, žlezde, krvne sudove, kičmu i energetski sistem. Telo postaje manje efikasno, sistemi usporavaju ili se blokiraju, usled čega energija slabi. Glavna odlika života jeste pokret na svim nivoima. Sa odsustvom lakoće telo počinje da se slama. Jogički proces održava fizičke sisteme otvorenim i energizovanim, što sprečava slom i bolest. Joga vam omogućava da uzmete svoje zdravlje u sopstvene ruke 🙏🏼

Irena M.

Grupne casove drzim u sportskom centru Sinergija na Novom Beogradu u Omladinskih brigada 31 i na Vracaru u Milesevskoj ulici.

joga instruktor


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *